طرز تهیه ترشی بادمجان مرحله به مرحله

به گزارش وبلاگ نامه، ترشی در فرهنگ غذایی ما ایرانیان یکی از بخش های جدا نشدنی است. طعم های متفاوت و گرم که رنگی متفاوت به سفره می بخشند. یکی از محبوب ترین ترشی ها، ترشی بادمجان. این ترشی که مخلوطی از مزه گرم سیر، فلفل و ادویه های فرق دارد، در کنار غذاهایی مانند دیزی، مصرف می گردد.

طرز تهیه ترشی بادمجان مرحله به مرحله

ما در این مطلب، یکی از ساده ترین دستورهای تهیه این ترشی خوشمزه را برای شما آماده نموده ایم.

مواد لازم برای تهیه ترشی بادمجان

  • بادمجان قلمی یک کیلوگرم
  • سیر 400 گرم
  • سبزی ترشی(جعفری، نعنا، ترخون و سبزی های معطرخرد شده) 100 گرم
  • سبزی خشک معطر محلی به اندازه لازم
  • فلفل سبز تند چند عدد
  • سرکه قرمز به اندازه لازم
  • نمک به اندازه لازم
  • سیاه دانه، گلپر، فلفل قرمز و سیاه . به اندازه لازم

طرز تهیه ترشی بادمجان

مرحله اول

سر و ته بادمجان ها را جدا کنید و آن ها را به قطعات درشت تقسیم کنید.

مرحله دوم

حبه های سیر را پوست کنده و آن ها را له کنید.

مرحله سوم

یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید، بادمجان ها و اندازهی از سرکه و نمک را داخل قابلمه بریزید. ظرف را روی شعله میانه قرار دهید و اجازه دهید مواد حدود 15 دقیقه بجوشند. تست کنید که بادمجان ها نیم پز شده باشند و خامی آن ها از بین رفته باشد.

مرحله چهارم

بادمجان ها را از سرکه خارج کنید و در یک آبکش بریزید تا سرکه اضافی آن خارج گردد.

مرحله پنجم

پس از آن که دمای بادمجان ها پایین آمد آن ها را لایه لایه داخل شیشه ای که از قبل برای ترشی در نظر گرفته اید بریزید. بین هر لایه از بادمجان، سیر، سبزی خشک، سبزی ترشی اضافه کنید. در نهایت، روی لایه ابتدایی ترشی چند عدد فلفل تند خرد کنید. اندازه تند بودن ترشی بادمجان به سلیقه شما بستگی دارد.

مرحله ششم

حالا نوبت آن است که مخلوطی از سرکه و اندازه کمی نمک را به شیشه ترشی اضافه کنید. در شیشه را کاملا محکم کنید و مطمئن شوید که هوا داخل آن نمی گردد.

مرحله هفتم

به مدت 7 روز شیشه ترشی را در فضایی مانند کابینت نگهداری کنید. در مدت هرزگاهی اندازه سرکه آن را چک کنید. اگر سرکه کم شده بود مجدد به مخلوط ترشی اضافه کنید تا سر آن پر گردد.

پس از این مدت می توانید ترشی بادمجان را به یخچال منتقل کنید.

ترشی برای مصرف در کنار غذاهای لذیذ شما آماده است.

نکاتی برای بهتر شدن طعم ترشی بادمجان

  • در هنگام پخت بادمجان مراقب باشید که آن ها را له نکنید.
  • در اضافه کردن نمک به ترشی دقت کنید، چون نمک بیش از حد طعم آن را از بین می برد.
  • اضافه کردن اندازه سیر یا فلفل کاملا به ذائقه شما بستگی دارد.
  • این ترشی هر قدر بیشتر در یخچال بماند طعم نهایی آن بهتر می گردد
  • شما به این ترکیب می توانید هویج هم اضافه کنید.
  • اگر هوادار ترشی های متفاوت و هیجان انگیز هستید، طرز تهیه ترشی سیر خانگی، ترشی کیوی و ترشی لبو را هم بخوانید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه ترشی بادمجان مرحله به مرحله" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ترشی بادمجان مرحله به مرحله"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید