طرز تهیه ساندویچ عربی، خوشمزه و متفاوت

به گزارش وبلاگ نامه، ساندویچ ازجمله غذا های محبوب دنیاست که مواد غذایی مانند گوشت یا مرغ، سبزیجات، پنیر و... بین دو لایه نان قرار می گیرد. جان مونتاگو، ارل چهارم ساندویچ این غذا را در قرن هجدهم میلادی اختراع کرد. ساندویچ به عنوان یک غذای آماده و ساده که تنوع زیادی دارد و به راحتی قابل تهیه کردن است، هواداران زیادی دارد. ساندویچ غذایی است که در سفر، پیک نیک، پارک، شهربازی و... به راحتی قابل حمل و استفاده است.

طرز تهیه ساندویچ عربی، خوشمزه و متفاوت

ساندویچ ها در دو نوع گرم و سرد و در انواع مرغ، گوشت، سبزیجات، شامی و کوکو، همبرگر، کباب و... تهیه می شوند. عرایس نوعی ساندویچ عربی است که از ترکیب گوشت چرخ نموده با جعفری، پیاز، سیر و نان پیتا تهیه می گردد و یک ساندویچ سالم و بسیار مقوی است که برای تغذیه مدرسه دانش آموزان هم مناسب است و یک میان وعده مقوی محسوب می گردد. اگر دوست دارید این ساندویچ خوشمزه را در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش درست کردن این ساندویچ خوشمزه با ما همراه باشید.

مواد لازم

گوشت چرخ نموده: 300 گرم

پیاز: 1 عدد

سیر: 2 حبه

جعفری تازه شده: 5 شاخه

گوجه فرنگی میانه: 1 عدد

نان پیتا: 1 بسته

روغن زیتون: به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیر: به مقدار لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این ساندویچ خوشمزه ابتدا پیاز و سیر را پوست کنید. پیاز و گوجه فرنگی را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. حالا پیاز، سیر، گوجه فرنگی، جعفری، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و پودر سیر را داخل دستگاه غذاساز بریزید و یک دقیقه بزنید تا مواد خرد شوند. گوشت چرخ نموده را داخل یک کاسه بریزید و مواد خرد شده را به آن اضافه کنید و خوب ورز بدهید تا همه مواد با هم مخلوط شوند.

نان پیتای گرد را از وسط برش بزنید و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید که هر قسمت شبیه برش پیتزا حالت مثلثی داشته باشد. حالا لای نان را از یک سمت نوک مثلثی باز کنید و یک قاشق سرپر از موادی را که آماده نموده اید، داخل لایه نان بگذارید و دو لایه را خوب به هم فشار بدهید تا مواد پخش گردد. همه تکه های نان را طبق شکل زیر به همین روش آماده کنید.

حالا یک ماهی تابه مناسب را انتخاب کنید. اگر از ماهی تابه های بدون روغن یا تابه مخصوص گریل بهره ببرید، خیلی بهتر است. کف تابه را با کمی روغن زیتون چرب کنید و ساندویچ ها را داخل ماهی تابه بچینید و روی حرارت کم اجاق گاز بگذارید. هر چند دقیقه یکبار ساندویچ ها را پشت و رو کنید تا هر دو طرف ساندویچ برشته گردد و مواد داخل نان کاملا بپزد. ساندویچ عرایس خوشمزه شما در این مرحله آماده سرو است که می توانید آن را با هر نوع سسی که دوست دارید، سرو کنید، نوش جان.

نکات مهم

1 ـ نان پیتا نوعی نان ترکی نازک شبیه به نان لواش است که برای ساندویچ بسیار مناسب است و می توانید آن را از سوپرمارکت ها تهیه کنید.

2 ـ سعی کنید از روغن زیتون مرغوب برای پخت و پز بهره ببرید. روغن زیتون به علت ارزش غذایی بالایی که دارد، در رژیم غذایی بسیاری از افراد از جایگاه ویژه ای برخوردار است. اما از آنجا که قیمت روغن زیتون خالص بالاست، معمولاً در هنگام عرضه در بازار با روغن های معمولی مخلوط می گردد. درنتیجه از کیفیت آن کاسته می گردد؛ بنابراین کسانی که در پی خرید روغن زیتون هستند، اغلب می پرسند که چطور روغن زیتون اصل را تشخیص بدهیم. البته تشخیص خالص بودن روغن زیتون کار چندان ساده ای نیست. با این حال کارشناسان برای تشخیص روغن زیتون اصل سه روش را به توضیح ذیل ارائه داده اند:

ـ برای انتخاب روغن مرغوب بهتر است که اول آن را ببویید. روغن زیتون خوب باید بوی میوه زیتون، سیب یا علف تازه بدهد که مربوط به نوع زیتون یا زمان برداشت آن است؛ بنابراین اگر بوی فلز احساس کردید، بدانید که روغن نامرغوب یا فاسد است.

- روش دوم برای تشخیص روغن زیتون اصل این است که آن را بچشید. اگر 1 قاشق روغن زیتون را در دهان خود بریزید و در دهان بچرخانید و با استشمام هوا آن را فرو بدهید، باید بعد از چند لحظه در گلوی خود تلخی و تندی شدیدی احساس کنید. به نحوی که گلوی شما بسوزد. در برخی موارد افراد به علت تندی بیش از حد روغن به سرفه می افتند. درست پس از 1 دقیقه مزه تلخی و تندی از بین می رود و خوشمزه می گردد. ضمن اینکه فرد با خوردن این روغن در دهان خود احساس چربی نمی کند. با خوردن روغن زیتون اصل در ابتدای زبان احساس شیرینی و در انتهای آن احساس تلخی و سوزش خواهید داشت.

- روش بعدی برای تشخیص روغن زیتون اصل رنگ آن است. رنگ روغن زیتون باید زرد مایل به سبز باشد. البته رنگ روغن زیتون معیار مناسبی برای معین کیفیت روغن نیست؛ زیرا به راحتی می توان در آن تقلب کرد.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه ساندویچ عربی، خوشمزه و متفاوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه ساندویچ عربی، خوشمزه و متفاوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید