طرز تهیه تاس کباب مرغ جذاب ترین غذای نونی برای ایرانی ها

به گزارش وبلاگ نامه، تاس کباب چه با مرغ آماده گردد و چه با گوشت یکی از جذاب ترین غذاهای ایرانی است که کار کسانی که از یکنواختی غذاهای سفره شان خسته اند را راه می اندازد. چرا که این غذای ساده و دوست داشتنی طرز تهیه آسانی دارد و جدای از مواد اولیه ارزان قیمت طعم متفاوت نیز دارد. این خوراک برای آن دسته از افرادی که از غذاهای برنجی فراری هستند بسیار مناسب است چرا که تاس کباب مرغ خوراکی است که با نان سرو می گردد و در آن خبری از برنج نیست. در ادامه همراه ما باشید تا در خصوص این غذای جذاب و ویژه بیشتر بدانید.

طرز تهیه تاس کباب مرغ جذاب ترین غذای نونی برای ایرانی ها
  • مواد لازم برای تهیه تاس کباب مرغ

سینه مرغ یک عدد

سیب زمینی یک عدد

پیاز یک عدد

هویج یک عدد

بادمجان دو عدد

کدو دو عدد

پیازچه سه عدد

گوجه فرنگی پنج عدد

نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکا به مقدار لازم

  • طرز تهیه تاس کباب مرغ

مرحله اول

ابتدا بادمجان ها را پوست کنده، به شکل دایره ای برش می دهیم، به آن ها نمک اضافه می کنیم تا تلخی آن گرفته گردد. پس از آن کدوها و سیب زمینی ها را نیز به شکل دایره ای برش می دهیم و کنار می گذاریم.

مرحله دوم

یک عدد پیاز را به صورت ریز و مکعبی خرد می کنیم و به ماهیتابه اضافه می کنیم آن سرخ می کنیم تا سبک گردد. حالا کمی زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و پس از آن که کمی تفت داده شد کمی از پیاز را برای مراحل بعدی کنار می گذاریم.

در این مرحله سیب زمینی ها را به پیاز سرخ شده اضافه می کنیم و چند دقیقه سیب زمینی را با پیاز تفت می دهیم.

مرحله سوم

در این مرحله یک ماهیتابه مجزا بر می داریم کمی روغن کنجد به آن اضافه می کنیم و سینه مرغ را که به شکل مکبعی شکل برش داده ایم را در روغن سرخ می کنیم.

مرحله چهارم

پس از سرخ شدن مرغ ها، آن را به مواد اضافه می کنیم و پس از تفت کوتاهی کدو و بادمجان و هویج خرد شده را نیز به مواد اضافه می کنیم. در این مرحله پاپریکا، نمک و فلفل و پیازچه خرد شده را هم به مواد اضافه می کنیم. شعله گاز را کم می کنیم و با گذاشتن در قابلمه اجازه می دهیم مواد با هم خوب سرخ شوند.

مرحله پنجم

همه گوجه هایی که کنار گذاشته بودیم را رنده می کنیم. آب اضافی گوجه را دور می ریزیم و به همراه پیاز سرخ شده ای که از مرحله اول آشپز کنار گذاشته بودیم گوجه را سرخ می کنیم. حالا کمی رب گوجه فرنگی به مواد اضافه می کنیم و در آخر آب لیموی تازه هم به سس اضافه می کنیم. حالا این سس خوش رنگ و بو را به مواد اصلی اضافه می کنیم و مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم.

مرحله ششم

پس از مخلوط شدن تمام مواد با هم، یک لیوان آب جوش را به تاس کباب مرغ اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خوراک ما تا 40 دقیقه با حرارت ملایم بپزد. به همین راحتی تاس کباب خوشمزه مرغ ما آماده شد.

نکات کلیدی برای آماده کردن تاس کباب مرغ

  • برای خوش طعم کردن تاس کباب مرغ می توانید در مرحله سرخ کردن مرغ ها کمی فلفل دلمه هم به مواد اضافه کنید.
  • اگر گوجه های شما رنگ و طعم کافی دارند نیازی به اضافه کردن رب ندارید.
  • اگر شما دوست دارید از این غذا به عنوان خورشت بهره ببرید می توانید در 20 دقیقه پایانی مرحله پخت، کمی لیمو عمانی نیز به غذا اضافه کنید.
  • دوست داران غذای رژیمی و سالم می توانند از کرفس و کلم بروکلی هم استفاده نمایند و میزان سیب زمینی غذا را به دلخواه کمتر نمایند.
  • اگر شما اهل رژیم هستید می توانید تمام مواد را آب پز کنید و تمام مراحل سرخ کردنی را نادیده بگیرید.
منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه تاس کباب مرغ جذاب ترین غذای نونی برای ایرانی ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه تاس کباب مرغ جذاب ترین غذای نونی برای ایرانی ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید