طرز تهیه اسموتی اسفناج و موز با پروماست کازئین

به گزارش وبلاگ نامه، یکی از خوشمزه ترین نوشیدنی هایی که می توان در تمام فصول سال آن را با مواد و میوه های هر فصل آماده کرد، اسموتی است. اسموتی در عین این که یک میان وعده و دسر خوشمزه است، می تواند با داشتن مواد مغذی برای همه افراد در هر سنی و با هر رژیمی مناسب باشد. اسموتی که ترکیبی از موز و اسفناج دارد و همراه پروماست کازئین تهیه می شود، دسری مغذی و البته مناسب ورزشکاران است. اگر می خواهید طرز تهیه اسموتی آسان اسفناج و موز را با پروماست کازئین بدانید با ما همراه باشید.

طرز تهیه اسموتی اسفناج و موز با پروماست کازئین

مواد لازم برای تهیه اسموتی اسفناج و موز

  • کره بادام یا بادام زمینی یک قاشق
  • پروماست کازئین کاله پرو خرید آنلاین دو سوم پیمانه
  • موز یک دوم
  • آب سه چهارم لیوان
  • اسفناج یک مشت کامل

طرز تهیه اسموتی

مرحله اول

اسفناج ها را خوب بشورید و کنار بگذارید تا آب اضافه آن خشک شود.

مرحله دوم

همه مواد یعنی پروماست کازئین، کره بادام زمینی، موز، اسفناج و آب را هم زمان داخل مخلوط کن بریزید و تا رسیدن به بافت دلخواه هم زنید. این میان وعده را می توانید با کمی لیمو میل کنید. نوش جان!

منبع: کتاب کاله

به "طرز تهیه اسموتی اسفناج و موز با پروماست کازئین" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه اسموتی اسفناج و موز با پروماست کازئین"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید